17 d’abril 2014

2013/14 FCB - Madrid. Final de la Copa del Rei (1-2)

S’ha perdut la final de la Copa del Rei contra el Madrid a Mestalla. L’equip arribava amb moltes baixes en defensa, però el rival no disposava del seu millor jugador. El partit ha estat disputat però el Barça no ha pogut dominar amb el seu joc de toc.

Primera part molt disputada on el Madrid s’ha avançat al marcador. La segona dominava primer l’equip blanc però amb l’empat de Bartra a falta de 20 minuts ha fet que el Barça passes a dominar i semblés que podia fer el segon. Però no ha sigut així, quan faltaven 5 minuts per a finalitzar el partit una llarga correguda de Bale ha posat el definitiu 1 a 2.

De la Peña Almogàvers ens hem desplaçat un gran nombre de membres, tot i que molts més no van tenir la sort d'aconseguir les entrades en el sorteig. Des de ben d’hora hem fet viatge cap a València i hem estat tot el dia i el partit animat el nostre equip per aconseguir i ajudar a aconseguir la copa.