12 de març 2014

2013/14 FCB - Manchester City (2-1)

Partit de tornada de la Champions contra un dels equips més forts d’Europa i nova victòria del Barça que ens classifica per als quarts de final de la Lliga de Campions. Com a l’anada ha estat un partit molt disputat i entre dos equips que han mostrat molta intensitat i motivació en el seu joc.

Primera part de domini del Barça però amb alguna arribada perillosa de l’equip visitant, el Barça intentant imposar el joc de toc, el City intentant aprofitar la superioritat física dels seus jugadors.

A la segona part Messi primer ha avisat amb una jugada molt típica d’ell que ha acabat sent rebutjada pel pal. Fins al minut 67 quan una gran jugada del Barça ha acabat amb gol del mateix Messi. I als últims minuts, primer un gol de Kompany i finalment un gol d’Alves, han posat el definitiu 2 a 1 al marcador. Ara a esperar el rival de quarts.