18 de febrer 2014

2013/14 Manchester City - FCB (0-2)

Després d’uns mesos d’espera, per fi ha tornat la Lliga de Campions. L’equip ha afrontat el partit en un bon moment de joc i forma. Esperava rival a priori més difícil que podia tocar, el Manchester City, un dels millors equips d’Europa. Amb molts seguidors culers veient el partit en viu des d’Anglaterra i un grup de la nostre penya. 

El partit l’ha controlat el Barça en tot moment, imposat el seu joc de toc i possessió. Primera part molt disputada on el Barça ha començat molt bé però que en els últims minuts el City ha tingut les seves ocasions. I a la segona han arribat els gols, el primer de Messi de penal. Després d’una recuperació al mig del camp i una ràpida combinació la pilota ha arribat a Messi, que quan encarava el porter Demichelis li ha fet penal i la conseqüent expulsió. 

La resta del partit ha continuat el control del Barça amb ocasions per als dos equips, fins al minut 90 quan amb una internada de Dani Alves el Barça ha fet el segon. Amb aquest resultat l’equip aconsegueix un important avantatge per al partit de tornada a Barcelona.